Om oss - Fot & Hälsovård Järfälla

Medicinsk fotvård av högsta klass

Auktoriserad medicinsk fotterapeut

Vid Fot & Hälsovård Järfälla välkomnas du av Eden Tesfazgi, en passionerad och auktoriserad medicinsk fotterapeut med en imponerande bakgrund. 2016 utbildade hon sig till till fotteraprut och började jobba med det 2017. Två år senare, 2019, förverkligade Eden sin dröm genom att öppna Fot & Hälsovård Järfälla. Sedan dess har Eden, med sin djupa kunskap och hängivenhet, lett företaget framåt med stor professionalism.

Fot & Hälsovård Järfälla är inte bara en plats för fotvård; det är en oas där varje kund får personlig och expertmässig vård. Eden och hennes team har under dessa år byggt upp en lojal kundkrets i Järfälla kommun och dess omkringliggande områden. De erbjuder en omfattande rad av tjänster inom medicinsk fotterapi, vilket inkluderar allt från grundläggande fotvård till mer specialiserade behandlingar för komplexa fotproblem.

Edens expertis och tillvägagångssätt präglas av en omsorgsfull balans mellan traditionella tekniker och moderna metoder. Hon förstår vikten av att hålla sig uppdaterad med de senaste rönen inom fotvård och deltar regelbundet i fortbildningar för att säkerställa att hennes kunder får den bästa möjliga behandlingen. Detta engagemang för kontinuerlig utveckling och förbättring speglas i den höga kvaliteten på de tjänster som erbjuds på kliniken.

Vid Fot & Hälsovård Järfälla är varje kunds välbefinnande i fokus. Här tar man sig tid att förstå varje individs unika behov och tillhandahåller skräddarsydda behandlingsplaner. Från det ögonblick du kliver in på kliniken, till den avslappnade stunden du lämnar, är målet att du ska känna dig omhändertagen och nöjd med din upplevelse. Oavsett om det handlar om en enkel nagelklippning eller en mer omfattande behandling, är du i goda händer hos Eden och hennes team vid Fot & Hälsovård Järfälla.