Fotvårdsbehandlingar

Skäm bort dina fötter hos Fot & Hälsovård Järfälla

Boka tid

Fotvårdsbehandlingar i Järfälla – Expertis och Omtanke

Välkommen till vår fotvårdsklinik i Järfälla, där vi sedan 2017 har erbjudit specialiserade fotvårdsbehandlingar. Vår expertis inom medicinsk fotvård kombinerat med personligt engagemang säkerställer att varje besök blir en unik och givande upplevelse för dig.

Medicinsk fotvård

Medicinsk fotvård är en omfattande approach som sträcker sig bortom att enbart lösa existerande fotproblem. Denna behandlingsform innefattar också viktiga förebyggande åtgärder för att minimera risken för framtida besvär. Genom att engagera sig i regelbundna fotvårdsbehandlingar, upplever man inte enbart den omedelbara fördelen av mjuka och välvårdade fötter, utan man bidrar också till att långsiktigt skydda fötternas hälsa. Sådana förebyggande metoder är avgörande för att undvika vanliga fotåkommor. Därför är det inte bara en behandling för nuvarande problem, utan en investering i dina fötters framtida välbefinnande och funktion. Regelbunden fotvård säkerställer att dina fötter förblir i bästa möjliga skick.

500kr / 45min

Fotspa

Unna dig en paus från vardagens stress och ge dig själv en välförtjänt lyxupplevelse med vår må bra-behandling. Föreställ dig att du sjunker ned i en atmosfär av lugn med mjuk, avslappnande musik som spelar i bakgrunden, medan dina fötter får en skön och skonsam behandling. Inandas den underbara aromen från eteriska oljor som fyller rummet, en doft som verkar både avkopplande och uppfriskande. Dina fötter får först njuta av ett varmt fotbad berikat med saltskrubb, följt av en noggrann fotvård som gör huden mjuk och len. Avsluta med en avkopplande massage som lugnar dina sinnesstämningar och återupplivar dina fötter. Denna behandling är mer än bara fotvård; det är en stund av total avkoppling och njutning som du verkligen förtjänar.

600kr / 60min

Underbensmassage

Unna dig en välgörande fot- och underbensmassage som effektivt väcker liv i dina trötta och stela underben och fötter. Denna massage är särskilt utformad för att lindra svullnad och ge en känsla av lätthet i dina ben. Vi fokuserar särskilt på den stora vadmuskeln, ofta kallad "kroppens andra hjärta", för att ge den en grundlig behandling. Genom att stimulera denna muskel, hjälper massagen till att främja blodcirkulationen, vilket är avgörande för din övergripande kroppshälsa. Denna terapeutiska massage är tillgänglig för de flesta, med undantag för individer som nyligen drabbats av en blodpropp eller de som har öppna sår i området kring foten och underbenet. En session med oss erbjuder inte bara fysisk lättnad utan även en stund av djup avkoppling och återhämtning för dina ben.

500kr / 30min